Vackra landskap – en trafikfara

Helgens bikeride fotos.  Nestan lite konstigt att man ännu inte lyckats störta ner i ett dike eller nåt då man ständigt och saligt blickar runt sig på det förbipasserande landskapet  – fast det har ju varit nära på flera gånger, tur att det inte finns så mycket trafik längs mina favoritsträckor… – så visst kan vacker natur vara en trafikfara, åtminstonen för sånna som jag då 😉

DCIM103MEDIA

ll

Efter en alltför gymfokuserad träningsvecka längtade man förstås ut på en längre cykeltur. I helgen dök solen oväntad upp igen – och då sitter man inte bara och ruger framför datorn, utan man stupar ut dörren och rullar iväg.

Vissa vägdistanser “där solen alldrig skiner” var redan täckta med is, och det knaprade gött under däcken där man trampade på med två lagom frusna isklumpar till fötter.

Men sånna detaljer skiter man ju i, det var så underbart i solen med noll vind, soldränkta vyer, dimmiga åkrar och vackra målnformationer  – och vid en spegelblank älv stoppade jag och knep lite bilder – visst är det väl utomordentligt vackert också i Västerås.

DCIM103MEDIA

 

Då skall man snart ut i kalla mörkret igen och avsluta helgen med en go löprunda.

Lev väl tills nesta inlägg! 🙂