Trippelpass med klättring, cykling och löpning

DCIM102MEDIAEn av gårdagens härliga 3 pass – i klätterväggen

ll

Igår hade jag en sån där riktigt underbar och varierad träningsdag.

På förmiddagen rullade jag iväg i det härliga soliga vårkänslavädret på cykeln till klättercentret – och körde lite boulderträning alldeles ensam i hela hallen.

Visst längtade man sig galen efter att kunna klättra obehindrad och ta ut sig rejält – dock bättre än inget alls när det gäller axeln (som nu får köa  i 2-3 månader i väntant på specialisttid).

Det behöver inte alltid gå uppåt – sidled är också en väg!DCIM102MEDIA

ll

Det känns alldeles fel att följa ena sjukgumnastrådet om att helt låta bli klätterväggen – så igår var jag återigen tillbaka …  och insåg hur jag längtat efter att få andvända kroppen på detta sättet igen. I want more!

Förresten.. någon som nyss såg dokumentären på TV2 i början på veckan om det polska paret som klättrade på Grönland?? Vilket samspel de hade .. i den fantastiska naturen… .och jävlas vilket sovställe mitt i bergsväggen! *ler*

Done for today – med en skön lyckokänsla ganska så annorlunda från gymråttavälbefinnandet…DCIM102MEDIA

ll

På kvällen lyckades jag lägga löppasset precis när det började snöa och blåsa gott – men man bara skrattade halvkaxig upp mot himmlen och tänkte, come’on giveittommmebabe!!! hi..hi … however, det blev efterhand något svårt att se vart halkan fanns på vägen, så det blev en lugn löprunda för att undvika någon dramatik..

Och… så inser man att tiden verkligen har skenat iväg… e ju banne mig bara 2,5 månader till Stockholm Marathon… på hög tid att återuppta löpprogrammet kanske?

Let’s go folks! Time to rumble! 😀

OBS! Ni som inte sprungit under vintern; ta det för guds skull LUGNT!!